Disclaimer

Disclaimer

Deze site is eigendom van Digital Baby Care, ingeschreven bij KvK onder nummer 08084035.

Het kopiëren van teksten, afbeeldingen of video materiaal van deze site, anders dan voor eigen gebruik, is niet toegestaan, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Digital Baby Care.

De teksten voor deze site zijn geschreven door ervaren Nederlandse verloskundigen, lactatiekundigen en een consultatiebureau arts.

Hoewel de meeste zorg is besteed aan de juistheid van de teksten en adviezen, mogen er geen rechten aan ontleend worden. De adviezen zijn gericht op algemene situaties, ieder mens is uniek, bij twijfel over een klacht of vraag, bel altijd je eigen verloskundige of arts.

Omdat de verloskundigen die de teksten schreven werkzaam zijn in Nederland, hebben de teksten en adviezen alleen betrekking op zwangeren die onder controle staan bij een Nederlandse arts of verloskundige.
Nederlandstaligen in andere landen zullen ontdekken dat gegeven adviezen in hun land niet altijd gewaardeerd worden. Nederland is nu eenmaal uniek qua zorg voor de zwangeren en barenden. Het onder controle zijn van een verloskundige en thuis bevallen is typisch Nederlands.

Voor het leesbaar houden van de site, wordt overal over ‘de verloskundige’ gesproken. Dit kan natuurlijk ook de huisarts of gynaecoloog zijn die de zwangerschap controleert.