Positiekleding kopen – BabyUitzet

Positiekleding kopen – BabyUitzet

Banner Header Nw Site Klein

Positiekleding, wat is er veel moois te koop.

De tijd dat je als zwangere in een soort hobbezak rondliep ligt gelukkig al lang achter ons. Positiekleding gaat tegenwoordig net zo met de mode mee als je gewone kleding.
Je kunt dus helemaal los gaan met de aanschaf van je nieuwe garderobe, maar het kan ook heel bescheiden. Met een paar basisstukken kom je een heel eind.

Als je een goede kwaliteit koop kun je met 2 broeken de hele zwangerschap doen, een paar leuke shirts erbij en je kunt combineren dat het een lieve lust is. Niemand zal denken dat je continue in hetzelfde loopt.
Begin vroeg met de aanschaf van je eerste zwangerschapsbroek. Na een paar weken gaan je gewone broeken en rokken toch al snel knellen. Niet omdat je baarmoeder als zo groot is, aan het eind van het eerste trimester heeft je baarmoeder ongeveer het formaat van een grapefruit en komt ze nog maar net boven je schaambot uit. Maar vooral omdat je op  je heupen, billen en benen meestal toch wat extra vet gaat afzetten.

Je lichaam bereidt zich voor op een periode van borstvoeding en ‘spaart’ hier wat vet voor. Borstvoeden vraagt veel energie en je lichaam bereidt zich hier op voor door wat extra reserves aan te leggen.
Kortom; je broeken zitten al heel snel niet lekker meer, het wordt echt tijd voor positiekleding. Nu kun je natuurlijk van die tussenzetstukjes kopen die de band van je broek of rok wat verwijden, maar daar los je het knellen op je heupen en benen niet mee op.

Een comfortabele zwangerschapsbroek is van stretch stof en heeft, uiteraard, een meegroeibuik. Wees kritisch, koop goede materialen, die zitten lekkerder en gaan langer mee. Zeker als je met 2 broeken de hele zwangerschap wilt doen worden ze veel gewassen. Koop je een broek van 2 of 3 tientjes dan zul je al gauw merken dat hij vaal wordt en niet mooi meer is. Met als gevolg dat je weer een nieuwe broek moet kopen. Investeer gewoon gelijk in een goede broek, die heb je al voor rond de 60 euro (in sale goedkoper) daar heb je de hele zwangerschap wat aan, draagt lekkerder en ziet er mooier uit.

Als je naast 2 broeken of een broek en rok wat leuke shirts/topjes koopt kun je er je hele zwangerschap modieus uitzien in positiekleding.

Voor in huis is het heel comfortabel om een soort huispak te kopen. Misschien niet zo flatteus, hoewel er tegenwoordig ook heel veel keuze in is, maar wel heerlijk los, nergens knellend en bevrijdend. Bovendien spaar je je gewone kleding als je in huis, als je onderuit gezakt op de bank hangt, een huispak draagt. Dekentje over je heen en heerlijk cocoonen in je eigen nestje.

Gerelateerde berichten
veneta
Raamdecoratie – BabyUitzet

Bij het inrichten van de babykamer, is het belangrijk dat je de juiste raamdecoratie kiest. Je wilt natuurlijk wel dat Lees meer

babykamer kopen
Praktische tips vóór aanschaf van de babykamer

Mooi is niet de enige eis bij de aanschaf van een babykamer. In deze video praktische tips waar op te Lees meer

Autostoel Goed Plaatsen Video Door Babyopkomst
Kopen van autostoel; tips en adviezen waar je op moet letten

Bij het kopen van een autostoel komt best wat kijken. Er is zoveel keuze, niet alleen in merken maar ook Lees meer

Autostoel Goed Plaatsen Video Door Babyopkomst
Autostoeltje goed plaatsen

Bijna 75% van de ouders maakt fouten in het plaatsen van de autostoel. Jij niet toch?

Wat Kost Een Kind Baby Op Komst
Wat kost een kind

Een overzicht van alle kosten die het krijgen van een kind met zich meebrengen. Inclusief handige checklist én lijst Wat Lees meer

Luiertas
Luiertassen; wat gaat er mee

Wat neem je mee in je luiertas? Er is natuurlijk een verschil in de inhoud van je luiertas wanneer je Lees meer

Dit bericht delen of bewaren?

Deel dit bericht via Facebook, Twitter, e-mail of WhatsApp. Later lezen of zelf bewaren? Mail het dan naar jezelf.

Met een zelfverzekerd gevoel bevallen?
In deze cursussen antwoorden op al jouw vragen.